متخصص ارتودنسی غرب تهران

متخصص ارتودنسی غرب تهران


ارتودنسی چیست؟
کلمه ارتودنسی ریشه یونانی دارد و از دو کلمه ارتوس به معنای مرتب و اودنت به معنای دندان گرفته شده است. ارتودنسی یکی از روش های رایج برای درمان کجی، نامرتبی و ناهنجاری های دندان است که دارای روش هایی مثل ارتودنسی معمولی، سرامیکی، پشت دندانی و الاینر شفاف است.
ارتودنسی با نام ارتوپدی دندانی و فکی نیز شناخته می شود. ارتودنسی دندان نوعی درمان دندان پزشکی است که دندان ها را صاف و مرتب می‌کند و چینش دندان ها را اصلاح می کند، همچنین مشکلات بایت یعنی نامناسب بودن سطح تماس دندان های بالا و پایین با یکدیگر را بهبود می بخشد.


انواع وسیله های ارتودنسی چیست؟

 

  • براکت : براکت ارتودنسی طراحی های مختلف دارد اما سیستم عملکرد همه آن ها به یک صورت است. در سیستم براکت، نگین های براکت که به دندان ها چسبانده می شوند نقش دستگیره را ایفا می کنند و سیم ارتودنسی این دستگیره ها را گرفته و دندان ها را می کشد. انواع مختلف براکت عبارتند از براکت فلزی، براکت سرامیکی، براکت پشت دندانی یا لینگوال.
  • الاینر شفاف یا اینویزیلاین : وظیفه این وسیله ارتودنسی مشابه براکت است یعنی دندان‌ها را به جایگاه بهتری هدایت می کند اما در آن از هیچ قطعه فلزی استفاده نشده و تنها از پلاستیک شفاف ساخته شده است تا در دهان نامرئی باشد.
  • هدگیر : هدگیر ارتودنسی که بیشتر در گذشته رایج بوده است، وسیله ای است که بر روی سر قرار می‌گیرد و از جلو به حلقه فلزی که دور دندان آسیاب انداخته شده است و یا به بخشی از براکت متصل می شود. هدگیر خود انواع مختلف دارد که هر کدام برای حل مشکل ارتودنسی خاصی استفاده می شوند.
  • بایت پلیت : این وسیله ارتودنسی برای اصلاح مشکل اوربایت استفاده می‌شود. به این صورت که اجازه نمی دهد فک بالا هنگام بسته شدن دهان بیش از حد پایین بیاید.
  • ورسس و الاستیک : فنر فورسس یا فورسوز فنر فلزی است که به براکت دندان های آسیاب بالا و دندان های جلویی پایین وصل می شود تا موقعیت این دندانها نسبت به هم را اصلاح کند. الاستیک حلقه کشی است که همانند فنر فورسس برای اصلاح موقعیت دندان های بالا به دندان های پایین استفاده می شود.
  • هربست : این وسیله در دوران رشد اسکلتی در کودکان و نوجوانان استفاده می‌شود و به همراستایی و اصلاح تناسب بین دندان ها و فکهای بالا و پایین کمک می کند. به این ترتیب که رشد فک پایین را افزایش می‌دهد و جلوی رشد فک بالا را میگیرد تا مشکل جلوزدگی فک بالا اصلاح شود.
  • پهن کننده کام : پهن کننده کام که به آن وسیع کننده کام هم می‌گویند وسیله‌ ای برای پهنتر کردن سقف دهان در سن رشد است تا فضای بیشتری در قوس دندانی ایجاد شود و مشکل تنگی کام برطرف شود.
  • نگهدارنده ارتودنسی یا ریتینر : این وسیله ارتودنسی پس از درآوردن براکت استفاده می شود تا دندان ها در جایگاه جدید خود تثبیت شوند و به موقعیت قبل برنگردند.
  • فضا ساز یا جدا کننده ارتودنسی : این وسیله ساده در واقع یک قطعه پلاستیکی یا فلزی کوچک است که بین دو دندان آسیابی که تنگاتنگ یکدیگر قرار گرفته اند، گذاشته می‌شود تا کمی بین آنها فاصله ایجاد کند. هدف از ایجاد فاصله این است که بتوان حلقه فلزی لازم برای سیستم براکت را دور دندان آسیاب انداخت.
  • فضا نگهدار : این وسیله ارتودنسی که انواع گوناگون دارد برای حفظ طول قوس دندانی پس از افتادن دندان شیری استفاده می‌شود تا جای کافی برای بیرون زدن دندان دائمی باقی بماند.

انواع روش های ارتودنسی


ارتودنسی معمولی یا ثابت
در روش ارتودنسی ثابت از براکت معمولی که همان براکت فلزی است استفاده می شود که متشکل از نگین های براکت به تعداد دندان ها، سیم ارتودنسی، حلقه فلزی، حلقه کشی یا سیمی لیگاچور (در سیستم خود لیگاچور دیمون نیازی به لیگاچور نیست) و گاهی اوقات حلقه های کشی الاستیک است. به هر دندان یک نگین براکت چسبانده می شود. سپس سیم ارتودنسی به نگین های براکت وصل می شود و به این ترتیب از سطح جلوی همه دندان ها عبور می کند. این کار هم برای دندان های بالایی و هم برای دندان های پایینی انجام می شود.


مزایا

  • براکت فلزی بسیار محکم و مقاوم است و در مقایسه با روش های دیگر خیلی کمتر دچار شکستگی و آسیب می شود.
  • براکت فلزی را می توان برای مشکلات ارتودنسی پیچیده به کار گرفت اما این قابلیت در روش های دیگر وجود ندارد.
  • هزینه درمان ارتودنسی با براکت فلزی کمتر از روش‌های دیگر است.
  • متداول ترین روش درمان ارتودنسی در حال حاضر، براکت فلزی است.

 

معایب

  • در درمان ارتودنسی با براکت فلزی باید آمادگی ظاهر فلزی و سیم کشی دندان ها را داشته باشید این مشکل در روش‌های دیگر ارتودنسی وجود ندارد‌.

 

ارتودنسی سرامیکی
در این روش از براکت سرامیکی که همان اجزاء براکت فلزی را دارد استفاده می شود با این تفاوت که به جای نگین های کوچک فلزی، نگین های کوچک سرامیکی یا پلاستیکی که سفید رنگ یا شفاف هستند به دندانها چسبانده می شوند. بنابراین براکت سرامیکی تقریبا نامرئی است. همچنین به جای سیمی با رنگ نقره ای، از سیم سفید رنگ استفاده می شود.


مزایا

  • براکت سرامیکی به دلیل رنگ سفید یا شفاف از نظر زیبایی مطلوب است و کمتر نگران بد شدن ظاهر دندانها و لبخند خواهید بود.

معایب

  • براکت سرامیکی شکننده تر از براکت فلزی است بنابراین امکان شکستن آن و نیاز به ترمیم و مراجعه به ارتودنتیست بیشتر است.
  • هزینه براکت سرامیکی بیشتر از براکت معمولی است.
  • اگر مراقب بهداشت دهان نباشید ممکن است براکت تغییر رنگ پیدا کرده و زیبایی خود را از دست بدهد.

 

ارتودنسی پشت دندانی
در این روش براکت پشت دندان ها قرار میگیرد که از براکت های مخصوص  پشت دندانی استفاده می کنند در واقع همان سیستم براکت فلزی است که به سطح پشتی دندان ها یعنی همان سطحی از دندان که روبه زبان قرار دارد متصل می شود. از آنجایی که سطح پشتی دندانها با سطح جلویی آنها تفاوت زیادی دارد برای براکت پشت دندانی، باید سیستم براکت به صورت اختصاصی برای بیمار ساخته شود.


مزایا

  • این سیستم براکت به سطح پشتی دندانها چسبانده می‌شود پس در هنگام صحبت کردن، خندیدن یا باز کردن دهان دیده نمی شود. از این رو زیبایی لبخند تحت تاثیر قرار نمی گیرد. این ویژگی برای بسیاری از افراد اهمیت دارد.

معایب

  • نصب براکت و تنظیم آن به دلیل دسترسی سخت تر ارتودنتیست به آن، زمان بیشتری می‌برد و معمولاً هزینه بیشتری دارد.
  • این سیستم براکت به صورت سفارشی ساخته می‌شود پس هزینه آن بیشتر از براکت فلزی و یا حتی براکت سرامیکی است.
  • از آنجایی که براکت به سطحی از دندان چسبانده شده که رو به زبان قرار دارد، عادت کردن زبان به موقعیت جدید و تلفظ حروف و صداها با مشکل مواجه می شود و مدتی طول می کشد یاد بگیرید با براکت پشت دندانی راحت و درست صحبت کنید. این کار نیاز به تمرین بیشتری در مقایسه با سیستم های دیگر براکت دارد.
  • تمیز کردن دندان ها ممکن است کمی سخت تر باشد چون دسترسی مسواک به سطح پشتی دندانها دشوارتر است.

 

ارتودنسی الاینر شفاف
درمان ارتودنسی با این پلاک پلاستیکی بیرنگ اندکی متفاوت است چرا که در آن خبری از نگین های براکت و سیم ارتودنسی نیست. الاینر یک پلاک کامل است که دندان‌ها را در بر می‌گیرد و به آنها نیرو وارد می‌کند تا دندان ها را به جایگاه خاصی برساند. هر دو هفته یک بار باید این الاینر را با الاینر جدیدی عوض کنید.


مزایا

  • مهمترین مزیت این روش، بی رنگ بودن کل وسیله ارتودنسی است. از این رو به این روش درمان ارتودنسی، ارتودنسی متحرک و نامرئی هم می‌گویند. هنگامی که الاینر در دهان قرار می گیرد کسی متوجه وجود آن نمی شود. بنابراین نگرانی از بابت بد شدن زیبایی دهان وجود ندارد.
  • مزیت دیگر این روش آن است که این وسیله به دندان‌ها چسبانده نمی شود و در واقع بر خلاف براکت، ثابت نیست.
  • اگر چه این برای بسیاری از افراد یک مزیت مهم به شمار می‌آید چون هر زمانی که بخواهند می‌توانند آن را در بیاورند، برای برخی افراد ایراد به شمار می‌آید چرا که نمی توانند دقت و توجه کافی در استفاده منظم از الاینر داشته باشند و ممکن است که دائماً فراموش کنند الاینر را در دهان بگذارند و در نتیجه دستاوردی نخواهند داشت.
  • تمیز کردن دندان ها با این وسیله راحت تر است چون تنها کافیست الاینر را از دهان در بیاورید.

معایب

  • همان طور که گفته شد ثابت نبودن آن می تواند یک اشکال به حساب بیاید.
  • ایراد دیگر این روش، هزینه بالاتر آن است. هر دو هفته یکبار باید الاینر جدیدی استفاده کنید و الاینر قبلی دیگر قابل استفاده نیست چون دندان ها حرکت کرده اند و در موقعیت جدیدی قرار گرفته اند.
  • درمانهای پیچیده را نمی‌توان با الاینر شفاف انجام داد.
  • هر بار موقع تمیز کردن دهان باید الاینر را هم در بیاورید و جداگانه تمیز کنید.

 

مراحل قبل از انجام ارتودنسی دندان
مراحل ارتودنسی ممکن است در افراد مختلف بر اساس نوع درمان و نوع دندان ها کمی متفاوت باشد اما به طور کلی یکسری مراحل ثابت دارد :

 

  1. مرحله اول معاینه دندان : ابتدا در جلسه ی اول دکتر ارتودنسی دندان های شما را معاینه می کند و مشکلات دندانها و نوع درمان و هزینه را برای شما توضیح می دهد.
  2. مرحله دوم عکس بردای از دندان : بعد از آن برای اینکه بتواند دقیق تر دندان های شما را بررسی کند از آنها عکس رادیولوژی می گیرد.
  3. مرحله سوم رفع مشکلات عفونتی دندان و لثه : قبل از شروع کار دکتر ارتودنتیست وضعیت لثه ها و دندان های شما را بررسی می کند. اگر لثه ها دچار عفونت و یا تحلیل رفتگی باشند باعث می شود ارتودنسی به درستی صورت نگیرد و یا اگر دندان شما پوسیده باشد و یا نیاز به کشیدن داشته باشد باعث اختلال در روند کار می شود، پس ابتدا باید آنها را رفع کنید.
  4. انتخاب نوع ارتودنسی : حال باید بر اساس نوع ارتودنسی (متحرک، ثابت و یا نامرئی) که می خواهید، کار را شروع کند.

 

مراحل ارتودنسی دندان

  1. قرار دادن کش فضا ساز بین دندان های آسیاب : در قسمت انتهایی دندان، ما بین دندان های آسیاب یک کش به نام  فضا ساز قرار داده می شود تا بتوان با ایجاد فضا بین دندان ها، حلقه ی فلزی برای سیستم براکت ها را دور دندان آسیاب انداخت. این کش باید چند روز در دهانتان قرار گیرد.
  2. چسباندن براکت ها : قبل از نصب براکت ابتدا دندان هایتان را جرمگیری و تمیز می کند. یک چسب و یا اسید مخصوص را روی سطح دندان قرار می دهد تا بتواند براکت ها را روی دندان بچسباند. بعد از چسباندن براکت ها به دندان یک نور پلاسما با شدت بالا روی آنها تابانده می شود.
  3. اتصال سیم ها به براکت : توسط این سیم ها می توان فشار بر روی دندان ها وارد کرد و آنها را حرکت داد. در بعضی مواقع اگر نیاز به جابه جایی بیشتر و یا جابه جایی فک باشد کش های کوچکی را به براکت از فک بالا به فک پایین و یا از دندانی به دندان دیگر متصل می کند.
  4. ویزیت ماهانه برای تنظیم سیم ها : هر ماه باید توسط دکتر ارتودنسی خود ویزیت شوید تا تنظیماتی بر روی سیم ها و تعویض کش ها انجام شود. این تنظیمات باعث می شود دندان های شما صاف و مرتب شود.
  5. برداشتن براکت ها بعد از اتمام دوره : بعد از مرتب شدن دندان ها که ممکن است ۶ ماه الی ۳ سال طول بکشد، براکت ها و لوازم ارتودنسی که در دهان کاشته شده اند برداشته می شود.
  6. قالب گیری دندان برای ساخت تثبیت کننده : دندان ها قالب گیری می شود تا تثبیت کننده مخصوص دندان شما ساخته شود. حال باید حدود ۱ الی ۲ سال از تثبیت کننده دندان یا همان ریتینر استفاده کنید تا دندان ها در همان حالت باقی بمانند و تثبیت شوند.

اقدامات قبل و بعد از انجام ارتودنسی


اقدامات لازم قبل از ارتودنسی 
قبل از انجام ارتودنسی دندان ابتدا به دندان پزشک متخصص مراجعه کرده و با او مشورت کنید. بعد از مشاوره برنامه ی درمانی شما تهیه خواهد شد.


اقدامات لازم در طول دوران ارتودنسی
بعد ازانجام این درمان بیمار باید دقت و حوصله کافی برای مراقبت از ارتودنسی و دندان ها را به کار گیرد.

  • استفاده از نخ دندان و مسواک به شیوه صحیح در دوره ی درمان از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر به درستی از آن  استفاده نشود ممکن است دندنهایتان آسیب زیادی ببیند.آموزش استفاده از نخ دندان ازتودنسی را می توانید به طور کامل از متخصصین خود دریافت کنید.
  • علاوه بر رعایت موراد بهداشتی خوردن بعضی از خوراکی ها سفت یا چسبناک و از این قبیل موارد خوراکی ممنوع است زیرا ممکن است باعث شکسته شدن براکت های ارتودنسی (در آمدن سیم) شود و یا شستن و پاک کردن آن از دندان دشوار باشد و به خوبی پاک نشود  و در نهایت باعث پوسیدگی دندان گردد.

مراقبت از وسیله ارتودنسی

برای جلوگیری از شکستن یا خم شدن براکت، باید مراقب چیزهایی که می خورید باشید. مثلاً خوراکی های سفت مثل ته دیگ، چیپس، سیب، هویج، کلم و غیر ممکن است باعث شکستن یا جدا شدن براکت از دندان و یا خم شدن سیم ارتودنسی شوند.
همچنین از جویدن خوراکی های جویدنی مانند تافی، پاستیل، آدامس، شکلات کشی، کارامل و از این قبیل خوراکی ها در تمام دوران ارتودنسی باید پرهیز کنید. مگر این که درمان ارتودنسی خود را با الاینر انجام دهید. در این صورت هنگام خوردن باید الاینر را در بیاورید.

 


نکات بهداشتی در دوران درمان ارتودنسی
در مدت زمانی که وسیله ارتودنسی در دهان تان قرار دارد، احتمال ایجاد لکه های سفید در دندان ها، پوسیدگی دندان و عفونت لثه زیاد می‌شود. چون حفظ بهداشت دهان با وجود وسیله ‌ای که به دندان ها چسبیده است سخت تر است.
به همین دلیل باید هنگام مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بیشتر دقت کنید.  هر بار پس از غذا خوردن دندان‌های خود را مسواک بزنید. حتماً هر روز نخ دندان بکشید. می‌توانید از نخ دندان مخصوص دوران ارتودنسی یا وسیله های دیگری مانند دستگاه هایی که با فشار آب لا به لای دندان ها را تمیز می کنند استفاده کنید. همچنین فرچه های مخصوص تمیز کردن بین دندانها و سیم ارتودنسی وجود دارد که کار تمیز کردن دندانها را راحت‌تر می‌کند.
خوردن شیرینی جات و غذاهای حاوی قند زیاد را باید محدود کنید چون باعث افزایش احتمال پوسیدگی دندان می شوند.
همچنین غذاها و نوشیدنی های اسیدی مثل نوشابه و آب مرکبات را باید محدود کنید چون باعث حل شدن مینای دندان و از دست رفتن مواد معدنی دندان شده و زمینه را برای پوسیدگی دندان هموار میکنند.


طول درمان ارتودنسی
طول مدت درمان با براکت معمولاً یک یا دو سال است اما هر چه مشکل ارتودنسی پیچیده تر یا شدیدتر باشد طول دوره درمان بیشتر می شود.‌ همچنین اگر درمان ارتودنسی پیشگیرانه یا مقدماتی در کودکی انجام شده باشد، طول دوره درمان در بزرگسالی کوتاهتر می شود. علاوه بر آن اگر نیاز به جراحی فک نیز باشد طول درمان بیشتر می شود.


معایب و مشکلات درمان ارتودنسی دندان
درمان ارتودنسی برای زیبایی و سلامت دندان ها و دهان و ساختارهای اطراف آن ها لازم است و فواید زیادی برای آن می توان برشمرد اما لازم است در مورد معایب، محدودیت ها و مشکلات آن نیز آگاهی داشته باشید :

  • کسانی که درمان ارتودنسی انجام می دهند بیشتر دچار پوسیدگی دندان و عفونت لثه می شوند. چرا که تمیز نگه داشتن تمامی سطوح دندان ها در حالی که براکت به آنها چسبیده است سخت تر می باشد. این باعث می شود بخش هایی از دندان ها خوب تمیز نشود و پلاک و باکتری ها در آن جمع شوند. در نتیجه پوسیدگی دندان و عفونت لثه اتفاق می افتد.
  • ممکن است پس از درآوردن براکت متوجه شوید دندان، لکه های سفید دارد. این لکه ها بخشهایی هستند که مواد معدنی از دندان جدا شده است. با دقت بیشتر در حفظ بهداشت دهان می‌توان جلوی این مشکلات را گرفت.‌
  • در طی درمان ارتودنسی، به دندان ها فشار وارد می شود تا حرکت کنند. در این فرایند ممکن است ریشه برخی از دندان ها تحت فشار وارد شده، باز جذب شده و کمی تحلیل بروند. این معمولاً مشکلی برای ثبات و سلامت دندان به وجود نمی آورد اما در موارد نادر ممکن است باعث لق شدن دندان شود.
  • سختی استفاده از وسیله های دهانی ارتودنسی باعث می شود برخی از بیماران در استفاده از وسیله های ارتودنسی غیر ثابت یا متحرک، همکاری لازم را نداشته باشند در نتیجه به دستاورد دلخواه نمی رسند.
  • پس از پایان درمان ارتودنسی با براکت باید از وسیله دیگری به نام نگهدارنده ارتودنسی یا ریتینر استفاده شود تا دندان ها عقب گرد نکنند و در جای خود ثابت بمانند. چون مدتی طول می کشد که استخوان اطراف دندان سخت شده و دندان را ثابت نگه دارد، در این مدت اگر از ریتینر استفاده نشود ممکن است دندانها دوباره حرکت کرده و به موقعیت پیشین بازگردند.

سن مناسب شروع ارتودنسی دندان ها
میزان ناهنجاری موجود در دندان ها و فک، بعد از انجام معاینه اولیه، تعیین کننده زمان شروع ارتودنسی خواهند بود. هرچه میزان ناهنجاری فک تحت تاثیر مشکلات رشد دندان بیشتر باشد، زمان درمان ارتودنسی زودتر آغاز می شود. در مواردی که این ناهنجاری ها برای فک مشکلی ایجاد نمی کنند و فقط مربوط به دندان می شوند، شروع درمان را برای سنین ۱۰ سال به بالا قرار می دهند و بهتر است تا ۱۲ سال ارتودنسی انجام شود.


چرا ارتودنسی در سنین پایین تر بهتر است؟
درمان ارتودنسی برای دندان ها انجام می شود، اما اگر ناهنجاری دندان ها عاملی برای مشکلات فک باشند، ارتودنسی از این مشکلات هم جلوگیری می کند. البته در صورتی که در سن پایین انجام شود و نگذارد مشکلات فک زیاد شود. در مواردی که ارتودنسی در سن پایین انجام نشود، اختلالات فک ایجاد شده دیگر در سنین بالا با ارتودنسی درمان نمی شود و نیاز به جراحی فک خواهد بود. درمانی که هم هزینه زیادی را در بر می گیرد و هم اینکه دوران درمان سختی دارد.
از همین رو تاکید می شود که در مراحل مختلف رشد کودک معاینات مربوط به ارتودنسی انجام گیرد و در صورت نیاز حتما در سنین پایین، ارتودنسی برای کودک لحاظ گردد. این باعث می شود هم دندان ها یک دست و صاف رشد کنند و هم اختلالات زیاد فک بوجود نیاید.

 


مزایای ارتودنسی زودهنگام و در سن پایین
در مورد ارتودنسی برای سنین پایین باید بگوییم که نه تنها میزان عوارض آن محدود و کم است، بلکه مزایای زیادی دارد که با افزایش سن ممکن است هر کدام از این مزایا دیگر بر اثر ارتودنسی ایجاد نشوند، از جمله :

  • ایجاد زیبایی ظاهری و افزایش اعتماد به نفس کودک
  • جلوگیری از فشار و ایجاد شکستگی در دندان ها
  • ایجاد شرایط مناسب برای رشد استاندارد و متقارن فک ها.
  • دستیابی به نتایج بهتر و پایدارتر ماندن این نتایج بعد از ارتودنسی
  • کاهش عادات نادرست رفتاری از جمله مکیدن انگشتان
  • ایجاد شرایط مطلوب برای قرارگیری درست لب ها روی یکدیگر
  • در اختیار قرار دادن فضای مناسب برای دندان هایی که هنوز در نیامده اند.
  • مدیریت فضا مناسب با دندان ها و عدم جلو عقب ماندن آن ها
  • کاهش مدت زمان درمان ارتودنسی

مشکلات رایج ارتودنسی

  • ازدحام یا شلوغی دندان ها

شلوغی دندان ها یک مشکل بسیار رایج است و زمانی رخ می دهد که فضای کافی در دهان برای دندان های شما وجود نداشته باشد. این باعث می‌شود که دندان‌ها برای فضا بجنگند و روی هم قرار بگیرند.

  • فاصله زیاد بین دندان ها

نقطه مقابل شلوغی فاصله است، یعنی فضای زیادی در دهان شما وجود دارد. به این ترتیب، فضای زیادی برای دندان های شما وجود دارد و ممکن است شکاف ها ظاهر شوند. این فاصله ها مکان های مهمی را برای ایجاد پلاک ایجاد می کنند.

  • اوربایت دندان

ارتودنسی نه تنها بر روی اصلاح مشکلات مرتبط با دندان‌ها، بلکه در تراز کردن فک شما نیز متمرکز است. اگر دندان های بالایی شما بیرون و روی دندان های پایینی شما قرار دارند، این نشانه اوربایت است.

  • آندربایت

نقطه مقابل اوربایت، آندربایت است، جایی که دندان های پایین شما جلوتر از دندان های بالایی شما قرار می گیرند. مشکلات مربوط به بایت می تواند منجر به از دست دادن سلامت دهان و دندان، مشکلات گوارشی ناشی از نجویدن صحیح غذا و دندان های نهفته شود.

  • اپ بایت

اگر دندان‌های شما هنگام گاز گرفتن دندان‌های آسیاب پشتی به هم نمی‌رسند، به آن اپن بایت می‌گویند. این مشکل به راحتی با دستگاه های ارتودنسی قابل اصلاح است.


بهترین کلینیک دهان و دندان در غرب تهران


اگر به دنبال یکی از بهترین کلینیک های دندانپزشکی و متخصص ارتودنسی در غرب تهران و در شهرک غرب تهران زندگی هستید، کلینیک امام علی ابن ابیطالب (ع) می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. شما در کلینیک امام علی ابن ابیطالب (ع) ، که یکی از بهترین کلینیک ها در زمینه ارائه خدمات حرفه‌ای دندانپزشکی، با همراهی متخصصین و تیم مجرب به شمار می رود، می توانید بهترین خدمات را با تعرفه خیریه دریافت کنید.

 


چرا باید کلینیک امام علی ابن ابیطالب (ع) را انتخاب کنیم؟


در کلینیک امام علی ابن ابیطالب (ع)، هدف اصلی ما این است که شما از لحظه ورود تا پایان درمان، تجربه ای آرام و دلپذیر داشته باشید. طراحی محیط درمانگاه به گونه ای انجام شده که حس آرامش را به بیماران منتقل کند و استرس های احتمالی درمان را کاهش دهد. توجه به جزئیاتی مثل نظم، نورپردازی ملایم و فضای تمیز، بخشی از تلاشی است که تیم ما برای ایجاد محیطی مناسب انجام می دهد.

  • حضور و همراهی تیمی متشکل از متخصصان مجرب 
  • ارائه طیف وسیعی از خدمات درمانی 
  • تجهیز بودن به تجهیزات مدرن و پیشرفته 
  • برخورداری از پرسنل خوب و مجرب 
  • محیطی آرام و منظم 
  • دارای تعرفه خیریه

برای ارتباط با ما و رزرو نوبت برای کلینیک دندان و ارتودنسی درمانگاه خیریه امام علی ابن ابیطالب (ع) ، می توانید با شماره 02188362413 تماس حاصل فرمایید. 
سایت :  www.westclinic.ir