دکتر جمیله
ساعات و روزهای حضور
  • شنبه
    ۱۵ الی ۱۸
  • دوشنبه
    ۱۵ الی ۱۸
  • چهارشنبه
    ۰۹ الی ۱۳
دکتر جمیله قدوسی
جراح دندانپزشک

- فارغ التحصیل ۱۳۸۴ دانشگاه شهید بهشتی
- سابقه کار در کلینیک الغدیر یافت آباد
- سابقه کار در کلینیک دندانپزشکی خاتم الانبیاء صلوات الله
- سابقه کار در کلینیک دندانپزشکی بیمارستان میلاد

- بیش از 20 سال سابقه فعالیت

- فلوشیپ ترمیمی از انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیم و زیبایی ایران

- دارای گئاهینامه لیزر در دندانپزشکی (زیبایی)

شاید اغلب افراد تصور کنند که تفاوت عمده­ای بین جراح دندان و دندانپزشک وجود ندارد و یا این دو مکمل هم هستند اما در حقیقت نوع تخصص این دو حرفه کاملا متفاوت است و هر کدام نیز خدمات خاص خودشان را به بیمار عرضه میکنند.

مراقبت­های دندانی مانند معاینه و بررسی بهداشت دهان و دندان، بررسی و درمان انواع پوسیدگی­ها، جرم گیری، نصب تاج، پر کردن دندان­ها، انواع شیار پوشی در دندان، درمان بیماری­های لثه و عصب کشی توسط دندانپزشک عمومی انجام میگیرد.

دندانپزشکان ابتدا پس از عکس برداری و معاینه برای بررسی عمیق و کامل مشکل و مشاهده اورژانسی بودن شرایط تصمیم میگیرند تا فرد را به یک متخصص جراح در حوزه دندان ارجا دهند.

ممکن است در برخی موارد مانند کشیدن دندان همراه با جراحی لثه و یا جراحی لثه به تنهایی لازم باشد به دلیل عمیق بودن آسیب و یا طولانی­تر بودن فرایند درمان از جراح دندانپزشک کمک گرفته شود.

جراح دندان در موقعیت­هایی مثل تغییر ساختار استخوان فک، تغییر بافت و ساختار لثه، کشیدن دندان همراه با جراحی عمیق بهتر است برای انجام اقدامات لازم و تخصصی وارد عمل شود.

جراحان فک میتوانند در مواردی چون دندان نهفته، کشیدن دندان عقل، از بین رفتن استخوان فک و یا نامتوازن بودن آن و همینطور ایمپلنت­های دندانی به شکل حرفه­ای افراد را تحت درمان قرار دهند و مشکلات آن­ها را برطرف کنند. برخی از بیماری­های مزمن که از مشکلات دهان ناشی میشوند نیز در حوزه کاری و تخصصی جراح دندانپزشک است.

جراحان دندانپزشک باید دارای مدرک دکترای جراحی دندان و همچنین مجوز در تخصص خود باشند. از آنجا که آنها روی بیماران عمل جراحی انجام می دهند، باید در محیط های استریل در مراکز درمانی کار کنند و کار آنها می تواند شامل ایستادن طولانی مدت باشد. آنها به عنوان جراح  به مهارتهای حرکتی ظریف و استثنایی نیز احتیاج دارند  زیرا هنگام ایجاد برش یا بخیه در بیماران باید بسیار دقیق و سریع عمل کنند.

کدام خدمات درمانی توسط جراح دندانپزشک انجام میشود
جراحی آسیب­های بوجود آمده در اثر تروما: هر نوع جراحت و حادثه­ای که در جریان آن به بدن آسیب وارد شود البته به صورت بیرونی در پزشکی تروما نامیده میشود. تروما­ها بر اساس محل آسیب، مکانیسم آسیب، نوع تروما (فشاری و یا حرارتی)، عوامل بوجودآورنده آسیب، دسته بندی میشوند. متخصص جراحی دندان، دهان، صورت و فک میتواند با توجه به نوع ترومای بوجود آمده، محل آسیب در دهان یا فک را مورد معاینه و درمان قرار دهد.

انجام جراحی ارتوگناتیک یا جراحی فک اصلاحی: جراحی­های دهانی میتواند مشکلاتی مانند بی نظمی فکی اسکلتی و دندانی را برای بهبود شرایط بیمار در جویدن، صحبت کردن و حتی تنفس درمان کند. جراحان دندانپزشکی همچنین قادر هستند نقص­های مادرزادی مثل شکاف کام و شکاف لب را به صورت تخصصی درمان کنند.

انجام ایمپلنت­های دندانی: جراحان دندانپزشکی قادر هستند که در بخش­هایی که لازم است و احساس میکنند نیاز است استخوان قرار داده و بعد از آن از ایمپلنت­های دندانی استفاده کنند. این اقدام در جهت ایجاد ظاهر طبیعی­تر و زیباتر و همینطور تغییر در بافت اطراف لثه برای ایجاد شکل و فرم مناسب دندان­ها انجام میگیرد.

جراحی زیبایی و ترمیمی فک و صورت: جراحی ترمیمی چه از لحاظ زیبایی و یا چه از لحاظ برطرف کردن آسیب و درمان در داخل دهان انجام میشود. این جراحی نوعی از جراحی فک به شمار میاید و در آن برش­هایی توسط جراح در استخوان­های فک ایجاد میشود و بعد از قرار دادن آنها در وضعیت مناسب هیچ اثری از جای زخم و یا خراش مشاهده نخواهد شد.

بررسی وضعیت و شرایط پاتولوژیک: درمان بیمارانی که مبتلا به کیست­های خوش خیم و تومورهای دهانی و یا عفونت­های شدید در لثه­ها و حفره­های دهان هستند نیز با بررسی وضعیت پاتولوژیک آنها توسط جراح دندانپزشک برای طی کردن فرایند درمانی امکان پذیر است.

انتخاب مناسب متخصص جراح دندانپزشکی برای بررسی مشکلات دهان و درمان و انجام اقدامات لازم برای رفع آنها بسیار با اهمیت است و افراد باید به این نکته توجه کنند که دنداپزشکان در مواقع نیاز باید از همکاران خود در حوزه جراحی دندان هم استفاده کنند تا مشکل به صورت ریشه­ای و تخصصی حل شود.